Hänt i LIV

"Tid är pengar!?"

var rubiken på LIV's tredje träff 2017:

15-16 september på Knistad Herrgård

Åsa Åkesson och Olivia Wiberg fick oss alla att tänka till ordentligt under fredagens föreläsning: "Privatekonomi i livets olika skeden" med fokus på kvinnor, förståss!

Och efter en fantastisk middag, bad i den vedeldade bastun, och en god natts sömn lockade yoga med Katarina Simon. Efter den härliga herrgårdsfrukosten fördjupade vi oss i pengar med stöd av Ulrika Sandborg från Aktiespararna. Helt enkelt en mycket rolig och givande helg med LIV:arna!

"Drivkrafter, mod och hållbarhet"

Nätverksträff Knistad Herrgård

28-29 april 2017

Härlig inspirationshelg med

Jytte Fredholm och Anna Stenberg

Personligt samtal med Micael Dahlen, Skövde 17 mars 2017

LIV nätverksträff nr 1 2017

Knistad Herrgård 27-28 januari

Vilken härlig start på 2017 för nätverket LIV!

Drygt 20 härliga kvinnor från runtom i landet samlades på Knistad herrgård under temat "Stress och utmattning. Hur hanterar vi våra liv?"

Efter en fantastiskt intressant och inspirerande föreläsning av Ingibjörg Jonsdottir, professor och chef för Institutionen för Stressforskning i Göteborg, följde en god middag och utvecklande samtal.

Lördagen bjöd på en lugn start på dagen med Katarina Simon, Alingsås, som ledde morgonyogan. Frukostbuffén avnjöts sedan under fortsatta samtal och sedan var det dax att få utlopp för våra kreativa känslor. Lena Nilebrant, Karlsborg, ledde oss genom en färgsprakande workshop i bildterapi.

Avslut för nätverkshelgen blev en god lunch och ett varmt tack till alla som deltagit och bidragit denna gång.

Nästa träff blir 17 mars kl 15 i Skövde , i ett nära samtal om Kaosologi med Micael Dahlén exklusivt för våra medlemmar! Vi ses då, Erika & Susanne

Kick-off 26-27 augusti 2016

 

Den första nätverksträffen gick av stapeln sista helgen i augusti på Knistad Herrgård i strålande sommarsol.

Temat för träffen var "Passion, kommunikation och världsmästerskap"

 

Förutom workshops och nätverksmingel fick vi ta del av intressanta föreläsningar:

- Birgitta Sjöstrand, Inre Styrka AB från Stockholm, föreläste under temat ”Motivera i konversation"

- Sofia Loft, trefaldig mästare i styrkelyft och från Skövde, berättade om vägen till världsmästerskap

- Psykosyntesterapeuten, journalisten och författaren Eva Sanner, presenterade sin nya bok ”Passionskoden” några dagar före releasen i Göteborg och Stockholm och pratade om passion i livet.

 

Tack alla härliga kvinnor för er glädje och ert engagemang!

Erika & Susanne

"En otroligt inspirerande grupp med mycket energi!! Många personligheter med otroligt mycket erfarenheter delades under detta möte. Att få föreläsa för denna grupp, med denna stora entusiasm som fanns, var väldigt roligt och gav mig själv mycket inspiration tillbaka"

 

Sofia Loft

After work i Skövde 25 november 2016

En kulen kväll, 25 november, samlades 30 entusiatiska kvinnor för en after work i Skövde. Det minglades ute med varm glögg i händerna för att sedan fortsätta inomhus.

Här serverades en härlig buffé komponerad av den kände Skövde-kocken Eddy Lundquist samtidigt som vi pratade nätverkande och möjligheter både i arbetslivet och privat. Erika och Susanne tackar er alla för en härlig kväll!

© Copyright 2016. All Rights Reserved.